ÉVES TOVÁBBKÉPZÉS MEBIR AUDITOROK, MUNKAVÉDELMI SZAKEMBEREK RÉSZÉRE

A képzés célja:

A munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági rendszer auditálásához olyan átfogó ismeretek szükségesek, melyek mind a munkavédelemmel, mind pedig az irányítási rendszerekkel kapcsolatban biztosítják az auditorok részére szakmailag megalapozott döntések meghozását. Elméleti és gyakorlati ismeretek átadásával segítjük elő a MEBIR auditorokat a szakmailag megfelelően alátámasztott auditok elvégzésére, a tudásuk szinten tartásához, a jogszabályi változások követéséhez hozzájárulni. A jó gyakorlati példákkal szélesíteni kívánjuk ismereteiket.

 

 

A képzés időpontja:     2018. szeptember 28. (péntek) 9:00-14:00

Helyszín:                           Katolikus Pedagógiai Intézet

                                               1068 Budapest, Városligeti fasor 42.

A képzés díja:                 A képzésen kizárólag a MUFOSZ tagjai vehetnek rész, a részvétel díjtalan, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

                                               Igény esetén: A képzésről kiállított tanúsítvány kiállítási díja: 5.000 Ft (0% ÁFA, alanyi mentes)

Ajánljuk:                           MEBIR auditorok számára

                                               MEBIR belső auditoroknak, illetve munkavédelmi szakembereknek, akik MEBIR rendszerben dolgoznak, vagy tervezik a rendszer bevezetését, valamint a partnereiknél, beszállítóiknál vevői, beszállítói MEBIR auditokat folytathatnak le.

 

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lapon lehet, melyet a mufosz@gmail.com címre kell elektronikusan megküldeni 2018. szeptember 20-ig.

 

Email cím:
Jelszó:

Elfelejtette jelszavát?
Kattintson ide!

Súgó

RendezvényekBelépés a Mufosz-baHasznos linkekHírek