MFTK kétnapos munkavédelmi utazás

 

Tájékoztatunk Benneteket, hogy 2018. 10. hó, 26-tól, 28.-ig, terjedő időszakra szakmai tanulmányutat szervezünk.

Tanulmányút programja:

Pénteken (26.-án) Nyíregyházáról a Tempó-Loki Kft.-től indulunk 07.30-kor. Budakalász Közösségi Háznál a budakalászi szekció tagjai csatlakoznak. Budakalászról a busz továbbindul legkésőbb 11.00-kor. Érkezés Kaposvárra du. 2 órára. (legkésőbb fél 3-ra, a gyárlátogatás miatt). A cukorgyár látogatása Kb: 1-1,5óra. Ezt követően megyünk a szállásunkra, a kaposvári egyetem kollégiumába, ahol, 2 ágyas szobákban történik, az elhelyezésünk.Vacsorázni kimegyünk a Türbébe. A vacsora bórkóstolással van egybe kötve, de természetesen, aki nem akar bort inni, annak rendelkezésére áll, sör, üdítőital, ásványvíz is. Miután teletömtük hasunkat, visszatérünk szállásunkra, és jól kialusszuk magunkat.

Másnap, szombaton (27.-én) a reggeli után 9-től,12óráig előadásokat fogunk meghallgatni.

900  „Havaria” esetek felszámolása,

1000   A Somogy megyei felügyelőség részéről dr Schütz Nikolett osztályvezető asszony tart egy átfogó előadást.

1040   Szünet

1100   Mágneses terekkel kapcsolatos gyakorlati tennivalók.

1130    Megváltozott munkaképességű munkavállalók alkalmazásának gyakorlati feltételei.

Az előadások sorendjének felcserélésére, illetve az előadók személyének a változására a jogot fenn tartjuk.

Ebéd után Taszárra megyünk, a katonai repteret nézzük meg, ahol lehetőség van felülni a Míg-ekre, és fényképeszkedni, valamint meghallgatunk egy előadást, régi vadász pilóták tolmácsolásában, a repülés történetéről, illetve Taszár létrejöttéről, és megtekinthetjük a repülős múzeumot is.                                    

Innen tovább buszozunk Szigetvárra, és ott egy érdekes előadás keretében (amatőr színtársulat) megismerhetjük a vár ostromának hiteles történetét. Vacsora, és jóéjszakát.

Vasárnap (28.-án) a reggelit követően, megnézzük, Somogyváron Szent László által alapított kolostort, és az őskohót, majd elindulunk hazafelé, és útközben betérünk Ráckevére, ahol a szerb templomot, „János vitéz” (aki egy élőszemély volt) házát, sírját, és Európa egyetlen működő (jelenleg is őrlő) malmát, -működés közben, - láthatjuk.                                                                                                    A Horgásztanyán, elköltjük a svédasztalos ebédünket, és hazautazunk.

A szakmai tanulmányút költségei:

  1. Az utazás költségeit az egyesületünk magára vállalta.  
  2. Szállás                                                                                     3900Ft/fő/éj (ebbe benn van a 400Ft-os,  IFA is)
  3. Az étkezések:

                                                                                      20.000Ft/fö

 

  1. A programokon való részvétel ingyenes.

Pénteken, az útra mindenki gondoskodjon megfelelő diétás táplálék kiegészítőről (süti, pogácsa, csülökpörkölt, kirántott medvetalp, stb.) Szeszesitalt a buszra felvinni ajánlatos, az útitársakat megkínálni kötelező (POHÁR KELL)

Ha kérdés van, a 06-30-9229-157-es, számon, illetve az uzembiztonsagbt@gmail.com e-mail-en, elérhető vagyok.

A közös, kellemes élmények reményében üdvözlök minden résztvevőt.

Schuster János József 

pr. szerv.

Email cím:
Jelszó:

Elfelejtette jelszavát?
Kattintson ide!

Súgó

RendezvényekBelépés a Mufosz-baHasznos linkekHírek