Veszélyes anyagokkal kapcsolatos szabályozások anomáliái, veszélyes anyagok kockázatbecslésének módszerei

2019.01.13. 20:00
Veszélyes anyagokkal kapcsolatos szabályozások anomáliái, veszélyes anyagok kockázatbecslésének módszerei

Munkavédelmi konferencia 2018. november 12.

2018.11.01. 20:44
Az Európai Munkavédelmi Ügynökség (EU-OSHA) Nemzeti Fókuszpontja és a Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szakemberek Egyesülete tisztelettel meghívja Önt a „Vállalkozásokat segítő aktualitások a munkavédelemben” címmel megrendezésre kerülő konferenciájára

Gyárlátogatás - Schütze Schuhe GmbH, linzi munkavédelmi klub, Ausztria

2018.09.21. 06:21
A Linztől 30 km-re található Schütze Schuhe munkavédelmi cipőket gyártó ausztriai céghez, valamint a linzi Általános Baleset-biztosítási Intézmény, Ausztria-hoz (AUVA) az ősz folyamán gyárlátogatást szervezünk.

ÉVES TOVÁBBKÉPZÉS MEBIR AUDITOROK, MUNKAVÉDELMI SZAKEMBEREK RÉSZÉRE

2018.09.21. 06:20
A KÉPZÉS CÉLJA: A munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági rendszer auditálásához olyan átfogó ismeretek szükségesek, melyek mind a munkavédelemmel, mind pedig az irányítási rendszerekkel kapcsolatban biztosítják az auditorok részére szakmailag megalapozott döntések meghozását. Elméleti és gyakorlati ismeretek átadásával segítjük elő a MEBIR auditorokat a szakmailag megfelelően alátámasztott auditok elvégzésére, a tudásuk szinten tartásához, a jogszabályi változások követéséhez hozzájárulni. A jó gyakorlati példákkal szélesíteni kívánjuk ismereteiket.
Email cím:
Jelszó:

Elfelejtette jelszavát?
Kattintson ide!

Súgó

RendezvényekBelépés a Mufosz-baHasznos linkekHírek