Kik vagyunk?

A Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szakemberek Egyesülete (MUFOSZ) jogelődje a Magyar Munkavédelmi Kamara (MMK) 1990-ben alakult. A Kamarát, mint érdekképviseleti szervezetet 1991. január 8-án jegyezte be a Fővárosi Bíróság 6Pk.64.538 sz. végzésével.

Az MMK a kamarai törvényben megjelenő korlátozások miatt 1994-ben kénytelen volt változtatást végrehajtani, és így a ma is használt néven 1994. január 18-i bírósági változás bejegyzés óta működik.

A MUFOSZ céljai és ezzel kapcsolatos feladatai: Az Egyesület alapvető célkitűzései: az egészség-megőrzési tevékenységben közreműködő szakemberek összefogása, aktív közreműködés az egészséges és biztonságos munkavégzést biztosító környezet kialakításában, a munkabiztonsági és foglalkozás-egészségügyi szakma érdekeinek képviselete.

A célkitűzésekkel kapcsolatos legfontosabb feladatok: szakmai rendezvények, tájékoztatók, kiadványok szervezése és kiadása, a munkabiztonsági és foglalkozás-egészségügyi szakmát érintő szabályozásban való aktív részvétel és szakmai képviselet, a szakterületen működők összefogása, a szakemberek segítése, szakmai tanulmányok, elemzések, jelentések készítése, a szakma etikai normáinak képviselete és terjesztése.

Email cím:
Jelszó:

Elfelejtette jelszavát?
Kattintson ide!

Súgó

Belépés a Mufosz-baHasznos linkek